Inseguretats

Tot i que la sensació d'inseguretat pot ser degut a diversos factors, la manca de confiança en si mateix segueix sent una de les principals causes. De fet, una persona ansiosa tem permanentment el rebuig i la desaprovació dels altres.
Aquestes persones també tendeixen a allunyar-se dels seus éssers estimats i sentir-se sols, fins que arruïnen totes les seves relacions, causant molts altres problemes.
Senyals d'inseguretat
Les persones amb una sensació d'inseguretat tenen els següents signes:
- Són persones egoistes, que necessiten complerts i atenció i que afavoreixen el costat material per sentir-se protegits. No obstant això, tots dos són molt tolerants i busquen l'aprovació dels altres per sentir-se segurs.
- Tendeixen a estar a la defensiva i no accepten crítiques perquè ho viuen com un atac. Per aquesta raó, és difícil mantenir una conversa constructiva amb aquestes persones.
- A aquestes persones no els agrada el silenci i l'omplen d'acudits injustificats perquè tracten d'evitar haver de confrontar els seus pensaments. De fet, aquestes persones no tenen una visió molt positiva de si mateixos.
- També són molt divertits i tracten de fer riure als altres tot el temps. També poden ser bastant insensibles i burlar-se dels altres i de si mateixos, només per cridar l'atenció.
- Es presenten constantment i parlen molt sobre ells perquè necessiten l'aprovació dels altres. No escolten als altres perquè pensen només en els seus propis problemes.
- Són persones molt competitives, que no poden suportar la derrota i que no es deixen impressionar per persones autoritàries. Però també són força autoritaris i compensen la seva falta de confiança en diferir les seves frustracions cap als altres, especialment cap a les persones influents: els "blancs fàcils".
- Com a parella, aquestes persones són geloses i excessives perquè no confien en la seva parella, el que genera desconfiança i altercats permanents amb membres del sexe oposat.

Cargando ...