español : català : italiano
Llama al 93 112 35 40
y te informaremos
Consulta online

CONSULTA ONLINE

Consultenos su caso y solicite informacion en el siguiente formulario. Disponemos de Psicologos y Psicoterapeutas especializados.

Nombre*: Consulta*:
Telefono: (Opcional)
E-mail*:
Poblacion*:
Provincia*:
*Campos obligatorios. Enviar Proteccion de datos personales
Para más información info@orientaciopsicologica.com

info@orientaciopsicologica.com

Tel. 931 123 540

Gran Via de les Corts Catalanes 710, 3-2 08013 - Barcelona

Psicologos Online | Orientacio Psicologica

PROTECCI DE DADES PERSONALS

mbit d'aplicaci .- La present poltica de seguretat afecta qualsevol dada de carcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pgina web http://www.orientaciopsicologica.com/ (en endavant, "la Pgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pgina Web d'acord amb la seva prpia poltica de seguretat. La Pgina Web s gestionada per Orientació Psicològica amb CIF 46349461E i domicili social al Gran Via de les Corts Catalanes 710, 3-2 - 08013 Barcelona (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informaci als usuaris de l'existncia de fitxer i sollicitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relaci amb les dades de carcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci de Dades de Carcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislaci que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pgina web amb la finalitat de gestionar la seva petici, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici, en qualsevol moment, sollicitant per correu postal als anunciants de la pgina web i, amb carcter subsidiari, davant Orientació Psicològica amb CIF 46349461E i domicili social al Gran Via de les Corts Catalanes 710, 3-2 - 08013 Barcelona, incloent, cpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitar a tramitar la seva sollicitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat .- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per aix s'han adoptat mesures tcniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteraci, prdua, tractament o accs no autoritzat i garantir aix la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecci de dades de carcter personal. El Prestador del Servei no ser responsable, en cap cas, de les incidncies que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin b d'un atac o accs no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o b quan es degui a una falta de diligncia dels Usuaris pel que fa a la gurdia i custdia de les seves claus d'accs o de les seves prpies dades personals.

Veracitat de les dades .- Els Usuaris sn responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificaci dels mateixos si fos necessari.
Información legal
x

Empresa: Orientació Psicològica

NIF: 46349461E

Dirección: Gran Via de les Corts Catalanes 710, 3-2
08013 - Barcelona

Telefono (opcional): 931 123 540

E-mail: info@orientaciopsicologica.com