español : català : italiano
Llámenos al 93 112 35 40
y le informaremos
Consulta online

CONSULTA ONLINE

Consúltenos su caso y solicite información en el siguiente formulario. Disponemos de Psicólogos y Psicoterapeutas especializados.

Nombre*: Consulta*:
Teléfono: (Opcional)
E-mail*:
Población*:
Provincia*:
*Campos obligatorios. Enviar Protección de datos personales
Para más información info@orientaciopsicologica.com

info@orientaciopsicologica.com

Tel. 931 123 540

Gran Via de les Corts Catalanes 710, 3-2 08013 - Barcelona

Blog de Orientació Psicològica - Psicologos Barcelona

Diseño web Barcelona: Montaweb.com

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Àmbit d'aplicació .- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web http://www.orientaciopsicologica.com/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Orientació Psicològica amb CIF 46349461E i domicili social al Gran Via de les Corts Catalanes 710, 3-2 - 08013 Barcelona (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol·licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Orientació Psicològica amb CIF 46349461E i domicili social al Gran Via de les Corts Catalanes 710, 3-2 - 08013 Barcelona, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat .- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades .- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.
Información legal
x

Empresa: Orientació Psicològica

NIF: 46349461E

Dirección: Gran Via de les Corts Catalanes 710, 3-2
08013 - Barcelona

Teléfono (opcional): 931 123 540

E-mail: info@orientaciopsicologica.com